Henri Karjalaisesta uusi lajipäällikkö

Kartingin, rata-ajon ja digitaalisen autourheilun uudeksi lajipäälliköksi on valittu Henri Karjalainen. Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2019.

Karjalainen on 33-vuotias kasvatustieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aikaisemmin AKK Sports Oy:n tapahtumatuotantotehtävissä mm. Karting MM varikkopäällikkönä, Neste Rallissa sekä digitaalisen autourheilun SM finaalitapahtuman parissa. Omalla kilpaurallaan Karjalainen kipusi kartingin ja rata-autoilun saralla kansainvälisille kilparadoille FIA Formula2 -luokkaan asti.

– On hienoa päästä mukaan osaksi AKK:ta ja tätä kautta olla kehittämässä autourheilun tarinaa Suomessa sekä varmistamaan, että jatkossakin meillä on tarvittavat puitteet lajin harrastajille ja tuleville mestareille, toteaa Karjalainen.

Samalla järjestellään liiton työntekijöiden toimenkuvia niin, että driftingin lajihallintoa liiton toimistolla hoitaa jatkossa Mia Vihavainen.

Lajipäällikön paikkaan haki yhteensä 15 henkilöä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close