Kauan odotettu Karting SM-kausi käynnistyy!

Neljän osakilpailun mittainen sarja käynnistyy viikonloppuna Vantaalta.

Karting SM -kausi starttaa pitkän koronatauon jälkeen tulevana viikonloppuna Vantaan osakilpailulla. Jännittävän edellisen kauden jälkeen runsas joukko kuljettajia kilpailee jälleen siitä kaikkein kirkkaimmasta neljän osakilpailun aikana.

Jo torstaina Vantaa Circuitilla nähtiin moottorin pärinää harjoitusten käynnistyttyä. Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan sekä OK-, OKJ- että Mini60-luokkien kilpailut ja lauantaina KZ2-luokka ajaa molemmat lähtönsä.

Ilmoittautuneiden listalta löytyy useita ennakkosuosikkeja jokaisesta luokasta. Axel Saarniala, Elias Halmiala ja Henri Sääskilahti ovat OK-luokan kuljettajia, joita viikonlopun aikana kannattaa seurata. OKJ-luokan kuljettajista sen sijaan kannattaa painaa seuraavat nimet mieleen: Aleksi Jalava, Mark Dubnitski, Tuukka Taponen, Veeti Rajala ja Vili Hakala – vaikka koko sarja vilisee huippukuljettajia!

KZ2-luokan ilmoittautuneista löytyy useita jo viime kaudella menestyneitä kuljettajia: Arto Ojaranta, Kaisa Eiristö, Mika Niskavaara sekä unohtamatta muita palkintopallille haluavia kuljettajia.

Koko viikonlopun aikataulut ohjelmineen löydät TÄÄLTÄ.

Vantaan lisäksi 2020 kilpailukalenterista löytyy seuraavat osakilpailut:

  • 28.8.-30.8. Oulu
  • 4.9.-6.9. Kouvola
  • 25.9.-27.9. Pori

Tuloksia pääset seuraamaan livenä mm. näiden linkkien kautta:
https://racehero.io
https://www.speedhive.com
https://www.race-monitor.com

Teksti: Nita Ahola

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close